Kantong Pintar community's profile image

Kantong Pintar

Members icon

1

Posts icon

274

|

Created since Sep 17, 2023

|

By elisaindo's avatar
💵 Finance
Personal Finance

Buat kamu para siswa yang bingung ngatur duit, sini gabung ke komunitas ini! Di sini kamu akan dapetin tips-tips untuk mengatur keuangan kamu dengan benar 💰

Communities by elisaindo

Pahlawan PCOS community profile picture
🗓 Menstrual Health

PCOS: terdengar menyeramkan ya? Yuk kita sama-sama bahas soal PCOS, mulai dari gejala, dampak, sampai dietnya dibahas di sini!more

Klub Anti-Cemas community profile picture
🧠 Mental Health

Sering merasa cemas atau ada gangguan mental lainnya? Ayo gabung ke komunitas ini dan cari tahu bagaimana cara mengatasinya!more

Peduli Kanker community profile picture
🩺 Health

Ayo kita kumpul di komunitas ini untuk sama-sama belajar tentang kanker agar kita bisa lebih paham. Kita juga bisa saling mendukung loh, karena kita ga sendirian!more

Sentuhan Harmoni community profile picture
📈 Career

Kamu stres karena kerjaan? Cari tahu di sini gimana caranya supaya bisa dapet keseimbangan antara hidup dan kerja! Inget, hidup bukan hanya kerja, kamu juga perlu istirahat~more

Ada Apa di Bandung? community profile picture
✈️ Travel

Untuk kamu yang mau tahu apa aja yang ada di Bandung, yuk join komuniti ini! Di sini kita akan sharing mulai dari kulinernya, tempat liburan, sampai acara yang ada di Kota Kembang ini 🌸more

Ibu si Ahli Keuangan💸 community profile picture
💵 Finance

Buat kamu para ibu rumah tangga, sering bingung ga sih soal mengatur keuangan? Yuk gabung ke komunitas ini! Kita sama-sama berbagi cara gimana biar jadi Ibu si Ahli Keuangan 👩💰more

OTW Jago Inggris✨ community profile picture
📚 Education & Training

Bahasa Inggris itu diperlukan banget loh! Ayo kita belajar bareng-bareng di komuniti ini supaya kita bisa ngobrol sama orang-orang pake Bahasa Inggris!more

Terjun ke Dunia Kerja💼 community profile picture
📈 Career

Siapa yang lagi cari kerja? 🙋‍♀️ Kalau kamu bingung apa yang harus dilakukan buat dapet kerja, ayo gabung ke komuniti ini. Di sini kamu bisa temuin tips-tips untuk dapetin kerja impian kamu! more

Pencari Kampus Global community profile picture
📚 Education & Training

Kamu lagi cari kampus untuk kuliah di luar negeri? Persiapkan diri kamu dengan tips-tips di komunitas ini! 🎓more

Similar communities

BeingLXME : Women make wealth community profile picture
💵 Finance

A community of women that help you 1. Learn the basics about investing2. Earn money from home3. Invest in the right tools4. Borrow from the right sources 5. Spend wisely - using golden budgeting tipsmore

Financially Smart community profile picture
💵 Finance

Being Financially Smart is about being aware,alert and applying the knowledge acquired to make smart choices and informed life decisions to lead a healthy ,wealthy and stress-free lifestyle.more

LaxmiGyaan for Ghar ki Laxmi community profile picture
💵 Finance

Together, we shall peel off the Cover of Intimidation wrapped around the word 'FINANCE'. Let's vouch to never be dumbfounded again when people drop big and weird jargons left, right & center.more

मम

💵 Finance

वुमेन एम्पॉवर्मेंट् का एक बहुत अभिन्न हिस्सा है आर्थिक स्वाधीनता (financial independence). फाइनेंस समझना मुश्किल काम नहीं है, मुश्किल काम है लोगो की सोच मे बदलाव लाना। तो आइये साथ मिकर ये चनौती का भी सामना कर लेते हैं।more

Sakhi4finance community profile picture
💵 Finance

more

Money Talks community profile picture
💵 Finance

This is to give information on personal finance. How to create wealth for yourself. How to be money wise. This is for women who can earn or save good money but don't know how to invest for their security and future.more

मराठी Finance community profile picture
💵 Finance

more

Personal Finance community profile picture
💵 Finance

This community is for making finance understandable for all. Here, we will share our learnings and experiences around money matters!more

L

💵 Finance

For women to overcome the fear of managing money, For women to understand unbiased approach to save+spend+insure+invest For women to redefine their "ghar ki laxmi" identitymore

work from home and earn community profile picture
💵 Finance

more

Trending communities for you

See more iconSee All

HP

✈️ Travel

hwllootjme shknxnmore

CG

✊ Social Impact

more

Freedom of expression community profile picture
👗 Fashion

more

love your life community profile picture
⚭ Bridal

more

UU

🪐 Astro & Tarot

more

 Passionate Diary (join in) community profile picture
🍿 Entertainment

this community is to share the things that we are passionate about and allow ourselves to understand and connect with others through storytelling, sharing our real stories with creativity!more

Skincare Zone 🧴 community profile picture
💄 Beauty

Chitchat about skincare hair care 🥰 more

Sheskali ram community profile picture
⏲️ Fitness

I provide Opportunity international digital work business success this is the first step you 👈🤝🤙8101667213( rejistaion from free 👈 wonderful income and beautiful lifestyle financiel freedom anytime 🆗👉🥰 your interesting inbox 📥 me contact me 👈🤝🤙more

Entrepreneur helping hand community profile picture
📈 Career

Helping women to start up new businesses or assisting existing businesses. Bringing your future, today. more

Marina.beauty.reviews community profile picture
💄 Beauty

Reviews.blog✨ 🌺Makeup| skincare |haircare |Lifestyle 📍Egypt 🇪🇬 Alexandriamore

Trending creators for you

See more iconSee All
BrandyJ's profile picture
BrandyJ
Support

I am a mother and an educator in charter schools and ABC Youth Foundation. I host several podcast it's a huge passion of mine and I also produce I strongly feel that empathy is the glue of humanity and without it what do we have for understanding one another and being kind toward one another is what keeps Us human it's what makes it work and without it what can possibly get better you must hold on to that and remember and show it where it's needed so that people can know what it is and be able to show that same to others connecting and growing with others is within the foundations of empathy that's how the world gets better so we can understand we don't have to directly know one another we must be that change and it starts with us, we must be the change we want to see!more

N

NeetiTo
Feminism

more

a

ahuja_8089_Dainty_Cheetah
Institutions

more

M

MoonMami3
Literature

more

D

Divzz
Networking

more

s

saloni107
Nutrition

more

s

swarupavandan
Supplements

more

J

Jenny1982
Theatre

more