Pencari Kampus Global community's profile image

Pencari Kampus Global

Members icon

3

Posts icon

288

|

Created since Sep 17, 2023

|

By elisaindo's avatar
๐Ÿ“š Education & Training
Institutions

Kamu lagi cari kampus untuk kuliah di luar negeri? Persiapkan diri kamu dengan tips-tips di komunitas ini! ๐ŸŽ“

Questions in this community

Communities by elisaindo

Pahlawan PCOS community profile picture
๐Ÿ—“ Menstrual Health

PCOS: terdengar menyeramkan ya? Yuk kita sama-sama bahas soal PCOS, mulai dari gejala, dampak, sampai dietnya dibahas di sini!more

Klub Anti-Cemas community profile picture
๐Ÿง  Mental Health

Sering merasa cemas atau ada gangguan mental lainnya? Ayo gabung ke komunitas ini dan cari tahu bagaimana cara mengatasinya!more

Peduli Kanker community profile picture
๐Ÿฉบ Health

Ayo kita kumpul di komunitas ini untuk sama-sama belajar tentang kanker agar kita bisa lebih paham. Kita juga bisa saling mendukung loh, karena kita ga sendirian!more

Sentuhan Harmoni community profile picture
๐Ÿ“ˆ Career

Kamu stres karena kerjaan? Cari tahu di sini gimana caranya supaya bisa dapet keseimbangan antara hidup dan kerja! Inget, hidup bukan hanya kerja, kamu juga perlu istirahat~more

Ada Apa di Bandung? community profile picture
โœˆ๏ธ Travel

Untuk kamu yang mau tahu apa aja yang ada di Bandung, yuk join komuniti ini! Di sini kita akan sharing mulai dari kulinernya, tempat liburan, sampai acara yang ada di Kota Kembang ini ๐ŸŒธmore

Ibu si Ahli Keuangan๐Ÿ’ธ community profile picture
๐Ÿ’ต Finance

Buat kamu para ibu rumah tangga, sering bingung ga sih soal mengatur keuangan? Yuk gabung ke komunitas ini! Kita sama-sama berbagi cara gimana biar jadi Ibu si Ahli Keuangan ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ’ฐmore

OTW Jago Inggrisโœจ community profile picture
๐Ÿ“š Education & Training

Bahasa Inggris itu diperlukan banget loh! Ayo kita belajar bareng-bareng di komuniti ini supaya kita bisa ngobrol sama orang-orang pake Bahasa Inggris!more

Terjun ke Dunia Kerja๐Ÿ’ผ community profile picture
๐Ÿ“ˆ Career

Siapa yang lagi cari kerja? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Kalau kamu bingung apa yang harus dilakukan buat dapet kerja, ayo gabung ke komuniti ini. Di sini kamu bisa temuin tips-tips untuk dapetin kerja impian kamu! more

Kantong Pintar community profile picture
๐Ÿ’ต Finance

Buat kamu para siswa yang bingung ngatur duit, sini gabung ke komunitas ini! Di sini kamu akan dapetin tips-tips untuk mengatur keuangan kamu dengan benar ๐Ÿ’ฐmore

Similar communities

SC

๐Ÿ“š Education & Training

this community is for women who have courage and intent to start or restart their career but lack idea how to do so. here will be shared some awesome beneficial courses that provide you legitimate degree from the GOVERNMENT OF INDIA (NSDC certificate) and more than 50 courses to join with 80% placement rate and internships!!! jobs and opportunity right in your pocket! join now and LEARNmore

Gargi community profile picture
๐Ÿ“š Education & Training

Gargi is engrossed towards evaluation & methodical Psychological approach towards Children & Adult Gargi provides absolute emphasis & prominence on remedial teaching to give additional help to learners who have fallen behind the rest of the class in any topic or subject and providing them with the necessary help and guidance to overcome their problems more

TEACH ME KOREAN community profile picture
๐Ÿ“š Education & Training

korean language Institutemore

Women - Love to Learn & Train community profile picture
๐Ÿ“š Education & Training

For women who love to learn and grow professionally in life or are in the profession of training and development helping others better their lives through training, teaching, coaching, and mentoring.more

ุงุฑ

๐Ÿ“š Education & Training

ุฃุณุนู‰ ู„ู„ุฑู‚ูŠ ุจุงู„ุนู…ู„ูŠุฉ ุงู„ุชุนู„ูŠู…ูŠุฉ ูˆุทุฑู‚ ุชุฏู‰ูŠุณ ุงู„ุฃุทูุงู„more

Biologics community profile picture
๐Ÿ“š Education & Training

more

LK

๐Ÿ“š Education & Training

korean learning communitymore

PU

๐Ÿ“š Education & Training

Di sini kita akan berbagi cerita mengenai pentingnya pendidikan bagi semuanya more

Trending communities for you

See more iconSee All

HP

โœˆ๏ธ Travel

hwllootjme shknxnmore

 Passionate Diary (join in) community profile picture
๐Ÿฟ Entertainment

this community is to share the things that we are passionate about and allow ourselves to understand and connect with others through storytelling, sharing our real stories with creativity!more

CG

โœŠ Social Impact

more

Red Dot Foundation - Safecity community profile picture
โ™€๏ธ Feminism

more

Freedom of expression community profile picture
๐Ÿ‘— Fashion

more

love your life community profile picture
โšญ Bridal

more

Freedom Preeti community profile picture
๐Ÿ‘— Fashion

โ˜บโ˜บ Sukoonโ˜บโ˜บmore

Sheskali ram community profile picture
โฒ๏ธ Fitness

I provide Opportunity international digital work business success this is the first step you ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿค๐Ÿค™8101667213( rejistaion from free ๐Ÿ‘ˆ wonderful income and beautiful lifestyle financiel freedom anytime ๐Ÿ†—๐Ÿ‘‰๐Ÿฅฐ your interesting inbox ๐Ÿ“ฅ me contact me ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿค๐Ÿค™more

Entrepreneur helping hand community profile picture
๐Ÿ“ˆ Career

Helping women to start up new businesses or assisting existing businesses. Bringing your future, today. more

Beauty Womens Talk community profile picture
โšญ Bridal

more

Trending creators for you

See more iconSee All

N

NeetiTo
Global Feminism

more

BrandyJ's profile picture
BrandyJ
Networking

I am a mother and an educator in charter schools and ABC Youth Foundation. I host several podcast it's a huge passion of mine and I also produce I strongly feel that empathy is the glue of humanity and without it what do we have for understanding one another and being kind toward one another is what keeps Us human it's what makes it work and without it what can possibly get better you must hold on to that and remember and show it where it's needed so that people can know what it is and be able to show that same to others connecting and growing with others is within the foundations of empathy that's how the world gets better so we can understand we don't have to directly know one another we must be that change and it starts with us, we must be the change we want to see!more

l

landaincredible_lamp
New Mothers

more

s

sarahnortonn
Networking

more

A

ATD_ENTPA_Queen
Workouts

more

Jebunisa's profile picture
Jebunisa
Networking

more

s

swarupavandan
Supplements

more

M

MoonMami3
Literature

more

J

Jenny1982
Theatre

more

s

saloni107
Nutrition

more