Pekerja Lepas Berkarya community's profile image

Pekerja Lepas Berkarya

Members icon

3

Posts icon

250

|

Created since Dec 4, 2023

|

By elisaindo's avatar
๐Ÿ“ˆ Career
Work from home

Punya rencana untuk mulai berkarir sebagai seorang pekerja lepas? Kamu berada di tempat yang tepat! Gabung sekarang dan temukan banyak informasi penting dan menarik buat kamu yang ingin bekerja tanpa diikat oleh waktu ๐Ÿ‘œโฐ

Communities by elisaindo

Pahlawan PCOS community profile picture
๐Ÿ—“ Menstrual Health

PCOS: terdengar menyeramkan ya? Yuk kita sama-sama bahas soal PCOS, mulai dari gejala, dampak, sampai dietnya dibahas di sini!more

Klub Anti-Cemas community profile picture
๐Ÿง  Mental Health

Sering merasa cemas atau ada gangguan mental lainnya? Ayo gabung ke komunitas ini dan cari tahu bagaimana cara mengatasinya!more

Peduli Kanker community profile picture
๐Ÿฉบ Health

Ayo kita kumpul di komunitas ini untuk sama-sama belajar tentang kanker agar kita bisa lebih paham. Kita juga bisa saling mendukung loh, karena kita ga sendirian!more

Sentuhan Harmoni community profile picture
๐Ÿ“ˆ Career

Kamu stres karena kerjaan? Cari tahu di sini gimana caranya supaya bisa dapet keseimbangan antara hidup dan kerja! Inget, hidup bukan hanya kerja, kamu juga perlu istirahat~more

Ada Apa di Bandung? community profile picture
โœˆ๏ธ Travel

Untuk kamu yang mau tahu apa aja yang ada di Bandung, yuk join komuniti ini! Di sini kita akan sharing mulai dari kulinernya, tempat liburan, sampai acara yang ada di Kota Kembang ini ๐ŸŒธmore

Ibu si Ahli Keuangan๐Ÿ’ธ community profile picture
๐Ÿ’ต Finance

Buat kamu para ibu rumah tangga, sering bingung ga sih soal mengatur keuangan? Yuk gabung ke komunitas ini! Kita sama-sama berbagi cara gimana biar jadi Ibu si Ahli Keuangan ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ’ฐmore

OTW Jago Inggrisโœจ community profile picture
๐Ÿ“š Education & Training

Bahasa Inggris itu diperlukan banget loh! Ayo kita belajar bareng-bareng di komuniti ini supaya kita bisa ngobrol sama orang-orang pake Bahasa Inggris!more

Terjun ke Dunia Kerja๐Ÿ’ผ community profile picture
๐Ÿ“ˆ Career

Siapa yang lagi cari kerja? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ Kalau kamu bingung apa yang harus dilakukan buat dapet kerja, ayo gabung ke komuniti ini. Di sini kamu bisa temuin tips-tips untuk dapetin kerja impian kamu! more

Kantong Pintar community profile picture
๐Ÿ’ต Finance

Buat kamu para siswa yang bingung ngatur duit, sini gabung ke komunitas ini! Di sini kamu akan dapetin tips-tips untuk mengatur keuangan kamu dengan benar ๐Ÿ’ฐmore

Pencari Kampus Global community profile picture
๐Ÿ“š Education & Training

Kamu lagi cari kampus untuk kuliah di luar negeri? Persiapkan diri kamu dengan tips-tips di komunitas ini! ๐ŸŽ“more

Similar communities

work from home community profile picture
๐Ÿ“ˆ Career

homebakers .more

Jobs in India community profile picture
๐Ÿ“ˆ Career

An open group for job seekers and job postersmore

WF

๐Ÿ“ˆ Career

Working from home offers many benefits for women, including: 1. Flexibility: Remote work allows women to better balance their professional and personal lives. They can adapt their work schedules to accommodate family responsibilities and personal needs. 2. Increased Job Opportunities: Telecommuting expands the range of job opportunities available to women, as they can work for companies located anywhere in the world, overcoming geographical limitations. 3. Cost Savings: Working from home can lead to cost savings on commuting, work attire, and childcare, making it financially advantageous. 4. Reduced Commute Stress: Eliminating daily commutes reduces stress and gives women more time for themselves and their families. 5. Improved Work-Life Balance: Remote work often leads to a better work-life balance, enabling women to allocate more time to their families and personal interests. 6. Career Advancement: Women can continue to pursue their careers while managing household responsibilities, potentially leading to career advancement opportunities. 7. Enhanced Productivity: Many women find they are more productive when working from the comfort of their homes, with fewer workplace distractions. 8. Health Benefits: Remote work can improve mental and physical health by reducing exposure to workplace stressors and allowing for better self-care routines. However, it's important to note that successful remote work requires discipline, effective time management, and clear communication with employers and colleagues to maintain productivity and professional growth.more

ูŠู„ุง ูุฑูŠู„ุงู†ุณ community profile picture
๐Ÿ“ˆ Career

ุจู‚ุงู„ูƒ ูƒุชูŠุฑ ุจุฏูˆุฑูŠ ุนู„ู‰ ุดุบู„ ู…ู† ุงู„ุจูŠุช ูˆู…ุด ุนุงุฑูุฉุŸ! ุฃู†ุง ุจู„ุง ุดูƒ ู‡ุณุงุนุฏูƒ ุจุฏุง.. ุฌุงูŠุจุงู„ูƒ ุฎุจุฑุฉ ูกู  ุณู†ูŠู† ู‡ู‚ูˆู„ูƒ ุฎุทูˆุฉ ุจุฎุทูˆุฉ ุฅุฒุงูŠ ุชู‚ุฏุฑูŠ ุชุนู…ู„ูŠ ุฏุฎู„ ุซุงุจุช ู…ู† ุงู„ุจูŠุชmore

Become a parenting coach community profile picture
๐Ÿ“ˆ Career

Become a certified parenting coach and get freedom in your life, create a legacy for the generations to come. more

A

๐Ÿ“ˆ Career

Encourage modern women/girls to become bold and confident independent one and seek the potential inside by helping them to become international level entrepreneur businesswomen.more

Hum Hain Freelancer community profile picture
๐Ÿ“ˆ Career

Hum Hain Freelancer is a Digital Services Providing Platform. And it's also providing work from home jobs.more

TF

๐Ÿ“ˆ Career

more

SV

๐Ÿ“ˆ Career

Learn Indian classical, semi-classical, Bollywood, Bhajan, Shabads, Ghazals, Harmonium.more

Trending communities for you

See more iconSee All
 Passionate Diary (join in) community profile picture
๐Ÿฟ Entertainment

this community is to share the things that we are passionate about and allow ourselves to understand and connect with others through storytelling, sharing our real stories with creativity!more

Red Dot Foundation - Safecity community profile picture
โ™€๏ธ Feminism

more

Freedom of expression community profile picture
๐Ÿ‘— Fashion

more

UU

๐Ÿช Astroscience

more

love your life community profile picture
โšญ Bridal

more

Freedom Preeti community profile picture
๐Ÿ‘— Fashion

โ˜บโ˜บ Sukoonโ˜บโ˜บmore

Sheskali ram community profile picture
โฒ๏ธ Fitness

I provide Opportunity international digital work business success this is the first step you ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿค๐Ÿค™8101667213( rejistaion from free ๐Ÿ‘ˆ wonderful income and beautiful lifestyle financiel freedom anytime ๐Ÿ†—๐Ÿ‘‰๐Ÿฅฐ your interesting inbox ๐Ÿ“ฅ me contact me ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿค๐Ÿค™more

Entrepreneur helping hand community profile picture
๐Ÿ“ˆ Career

Helping women to start up new businesses or assisting existing businesses. Bringing your future, today. more

Beauty Womens Talk community profile picture
โšญ Bridal

more

SAYge Real Stories community profile picture
โœŠ Social Impact

Real stories. Real wisdom.more

Trending creators for you

See more iconSee All

N

NeetiTo
Celebrity

more

Jebunisa's profile picture
Jebunisa
Networking

more

Kinky's profile picture
Kinky
Trending

more

RashaK's profile picture
RashaK
Crypto & Blockchain

Helloooomore

n

nshen_grateful
Networking

more

BrandyJ's profile picture
BrandyJ
Diets

I am a mother and an educator in charter schools and ABC Youth Foundation. I host several podcast it's a huge passion of mine and I also produce I strongly feel that empathy is the glue of humanity and without it what do we have for understanding one another and being kind toward one another is what keeps Us human it's what makes it work and without it what can possibly get better you must hold on to that and remember and show it where it's needed so that people can know what it is and be able to show that same to others connecting and growing with others is within the foundations of empathy that's how the world gets better so we can understand we don't have to directly know one another we must be that change and it starts with us, we must be the change we want to see!more

h

hutchgorgeous_skunk
Celebrity

more

r

rubie4546
Infants/Toddlers

more

a

athenaMarie
Earning Money

more

N

NatasaK
Celebrity

more