Teman Bulanan Kamu community's profile image

Teman Bulanan Kamu

Members icon

1

Posts icon

16

|

Created since Mar 11, 2024

|

By elisaindo's avatar
🗓 Menstrual Health
Puberty Problems

Sebagai seorang cewek, kita kedatangan teman bulanan kan? 😆 Gabung ke komuniti ini yuk! Di sini kita bisa bahas seputar si “teman bulanan” kita itu! ❤️

Questions in this community

Communities by elisaindo

Pahlawan PCOS community profile picture
🗓 Menstrual Health

PCOS: terdengar menyeramkan ya? Yuk kita sama-sama bahas soal PCOS, mulai dari gejala, dampak, sampai dietnya dibahas di sini!more

Klub Anti-Cemas community profile picture
🧠 Mental Health

Sering merasa cemas atau ada gangguan mental lainnya? Ayo gabung ke komunitas ini dan cari tahu bagaimana cara mengatasinya!more

Peduli Kanker community profile picture
🩺 Health

Ayo kita kumpul di komunitas ini untuk sama-sama belajar tentang kanker agar kita bisa lebih paham. Kita juga bisa saling mendukung loh, karena kita ga sendirian!more

Sentuhan Harmoni community profile picture
📈 Career

Kamu stres karena kerjaan? Cari tahu di sini gimana caranya supaya bisa dapet keseimbangan antara hidup dan kerja! Inget, hidup bukan hanya kerja, kamu juga perlu istirahat~more

Ada Apa di Bandung? community profile picture
✈️ Travel

Untuk kamu yang mau tahu apa aja yang ada di Bandung, yuk join komuniti ini! Di sini kita akan sharing mulai dari kulinernya, tempat liburan, sampai acara yang ada di Kota Kembang ini 🌸more

Ibu si Ahli Keuangan💸 community profile picture
💵 Finance

Buat kamu para ibu rumah tangga, sering bingung ga sih soal mengatur keuangan? Yuk gabung ke komunitas ini! Kita sama-sama berbagi cara gimana biar jadi Ibu si Ahli Keuangan 👩💰more

OTW Jago Inggris✨ community profile picture
📚 Education & Training

Bahasa Inggris itu diperlukan banget loh! Ayo kita belajar bareng-bareng di komuniti ini supaya kita bisa ngobrol sama orang-orang pake Bahasa Inggris!more

Terjun ke Dunia Kerja💼 community profile picture
📈 Career

Siapa yang lagi cari kerja? 🙋‍♀️ Kalau kamu bingung apa yang harus dilakukan buat dapet kerja, ayo gabung ke komuniti ini. Di sini kamu bisa temuin tips-tips untuk dapetin kerja impian kamu! more

Kantong Pintar community profile picture
💵 Finance

Buat kamu para siswa yang bingung ngatur duit, sini gabung ke komunitas ini! Di sini kamu akan dapetin tips-tips untuk mengatur keuangan kamu dengan benar 💰more

Pencari Kampus Global community profile picture
📚 Education & Training

Kamu lagi cari kampus untuk kuliah di luar negeri? Persiapkan diri kamu dengan tips-tips di komunitas ini! 🎓more

Similar communities

Coping with PCOS community profile picture
🗓 Menstrual Health

Its all about PCOS in here. From imbalanced menstrual cycles, to foods to consume and exercises to do. So let’s explore PCOS together and navigate it like a fighter.more

Vajina Hanım community profile picture
🗓 Menstrual Health

Bu sayfada östrojen, progesteron gibi hormanları, vajinusmus gibi psikolojik rahatsızlıkları, kadın olmanın beraberinde getirdiği süreçleri, bu süreçlerin günlük hayatımıza etkilerini konuşacağız. Kadınların beyninin erkeklerin beynine oranla güçlü yönlerini, daha aktif ve pasif çalışan beyin bölgelerimizi, bunun günlük hayatımıza yansımalarını konuşacağız. Bir vajinaya sahip olmanın ne demek olduğunu yani… Topluluğun son sözlerini her vajina güzeldir ve sevilmeye değerdir diyerek kapatıyorum cânım kadınlar 👸👸more

Chums-let's talk about it... community profile picture
🗓 Menstrual Health

This community is made for girls,women who can freely talk about menstruation.Let’s talk openly about it,clear the doubts and make this world beautiful place for us to live …more

WH

🗓 Menstrual Health

Holistic gynaecologist Non judgemental Know about fertility, sexual health, reproductive health. PCOS, Fibroids, Menstrual health, Menopause, Endometriosis Pregnancy Ivf more

TruDiet community profile picture
members icon486
content icon11
🗓 Menstrual Health

A community by a nutritionist to help you lead a healthy lifestyle which is free of diseases.more

FH

🗓 Menstrual Health

more

Ova Women's Physiotherapy community profile picture
🗓 Menstrual Health

The main aim of this community is to create health awareness about women's health and to discuss about women's body and related health issues.I'm Dr. Sampoorna, a women's health physiotherapist..more

HB

🗓 Menstrual Health

A space to make aware about your body and your mind .more

A

🗓 Menstrual Health

we are manufacturer of women ethnic wear and my dream hai har women ko independent hona chahiye. more

Trending communities for you

See more iconSee All

HP

✈️ Travel

hwllootjme shknxnmore

 Passionate Diary (join in) community profile picture
🍿 Entertainment

this community is to share the things that we are passionate about and allow ourselves to understand and connect with others through storytelling, sharing our real stories with creativity!more

CG

✊ Social Impact

more

Red Dot Foundation - Safecity community profile picture
♀️ Feminism

more

Freedom of expression community profile picture
👗 Fashion

more

love your life community profile picture
⚭ Bridal

more

Freedom Preeti community profile picture
👗 Fashion

☺☺ Sukoon☺☺more

Sheskali ram community profile picture
⏲️ Fitness

I provide Opportunity international digital work business success this is the first step you 👈🤝🤙8101667213( rejistaion from free 👈 wonderful income and beautiful lifestyle financiel freedom anytime 🆗👉🥰 your interesting inbox 📥 me contact me 👈🤝🤙more

Entrepreneur helping hand community profile picture
📈 Career

Helping women to start up new businesses or assisting existing businesses. Bringing your future, today. more

Beauty Womens Talk community profile picture
⚭ Bridal

more

Trending creators for you

See more iconSee All

N

NeetiTo
Global Feminism

more

BrandyJ's profile picture
BrandyJ
Networking

I am a mother and an educator in charter schools and ABC Youth Foundation. I host several podcast it's a huge passion of mine and I also produce I strongly feel that empathy is the glue of humanity and without it what do we have for understanding one another and being kind toward one another is what keeps Us human it's what makes it work and without it what can possibly get better you must hold on to that and remember and show it where it's needed so that people can know what it is and be able to show that same to others connecting and growing with others is within the foundations of empathy that's how the world gets better so we can understand we don't have to directly know one another we must be that change and it starts with us, we must be the change we want to see!more

l

landaincredible_lamp
New Mothers

more

s

sarahnortonn
Networking

more

A

ATD_ENTPA_Queen
Workouts

more

Jebunisa's profile picture
Jebunisa
Networking

more

s

swarupavandan
Supplements

more

M

MoonMami3
Literature

more

J

Jenny1982
Theatre

more

s

saloni107
Nutrition

more