RiseUp Women community's profile image

RiseUp Women

by farhanatalks on Feb 25, 2023

Members icon

155 members

Members icon

74 posts

Empowering women to connect and thrive. We're a group of women who believe in the power of community. From career goals to personal growth, we're all about supporting each other to reach our full potential.

♀️ Feminism
Liberal
Radical
Global Feminism

Hey, Girls ☺️ I am working with an E-learning platform where I am learning skills and making side income, not only me my teammates are also earning. If anyone wants to become financially independent and create their own identit. Can contact me on Whatsapp (9693800846)

answers icon

0

add reaction icon

Answer

Answer icon

More Questions Like This

Trending iconTop discussion
Apa aja sih contoh-contoh dari manajemen keuangan?
Anonymous1d
Berdasarkan situs resmi mamikos, contohnya adalah belajar menabung, menghindari hutang, membuat catatan keuangan, dan menetapkan anggaran sesuai prioritas kebutuhan.
Trending iconTop discussion
Kalian para sepuh yg udah financial planning, newbie bertanya common mistake apasi yg biasa ditemui saat melakukan perencanaan keuangan?
Anonymous1d
Menurut website jurnalid berikut 5 kesalahan yg sering ditemukan saat kelola keuangan bisnis; tidak memiliki rencana keuangan, tidak memahami pentingnya arus kas, tidak adanya akuntan profesional, tidak memahami akuntansi, tidak memisahkan keuangan bisnis dan pribadi
Trending iconTop discussion
Ada yg tau nggak strategi pengelolaan keuangan yg efektif dan efisien? Kebetulan aku mhs sems 5 ikut pengurusan jadi mau yg simple” ajh
Anonymous1d
Berdasarkan artikel website resmi cimbniagaid; selalu siapkan anggaran keuangan, belajar untuk menabung, hindari hutang, buat catatan keuangan, atur anggaran sesuai prioritas kebutuhan, miliki bayangan kehidupan di masa depan, mulai berinvest.
Trending iconTop discussion
Aku umkm baru 1 bulan mau mencoba pembukuan sambil belajar mengelola keuangan. Gimana sih mengelola keuangan bisnis supaya gaada kerugian?
Anonymous1d
Berdasarkan artikel kompas; pisahkan keuangan pribadi dan keuangan bisnis, bantu proses pembuatan perencanaan, melakukan pencatatan arus kas, jangan lupa membayar pajak, memiliki cadangan rencana dan keuangan
Trending iconTop discussion
Kenapasih mandiri secara finansial itu penting (dan genderless alias siapa aja harus bisa menghidupkan dirinya sendiri)?
Anonymous5d
Menurut fidelitydotcom menjadi mandiri secara finansial itu penting bagi semua orang tanpa pandang bulu karena dapat memberikan kamu kekuatan untuk mengendalikan waktu kamu dan kebebasan untuk memilih bagaimana kamj menghabiskannya
Trending iconPopular opinion
I am 17 (F). Absolutely terrified to come out to my parents. I'm financially dependent on them for my studies. What if they kick me out? Are there any resources for financially independent queer women in India?
Check sangath india
Trending iconTop discussion
Aku keteteran mengurus salary main job dan freelance ku, dan lagi bikin planner. Btw kenapa sih kita perlu financial planning? (Selain karena keteteran yaa)
Anonymous3d
Menurut situs OJK, kita perlu financial planning karena hal itu penting dalam membantu seseorang mencapai tujuan hidupnya karena manfaatnya dapat dirasakan dari "arah dan arti" keputusan finansial seseorang
Trending iconTop discussion
kalian yg fresh grad dan baru kerja, cara membuat finansial planning tuh gimana sih?
Anonymous5d
Menurut sap-express, yg pertama kita harus mengenali kondisi keuangan, kemudian buat anggaran bulanan, ketiga sisihkan uang diawal, keempat minimalkan utang untuk keperluan konsumtif, kelima jika ingin, gunakan aplikasi supaya mudah dan ringkas, keenam buat anggaran kebutuhan tak terduga, dan terakhir membuat evaluasi dan selalu monitoring anggaran bulanan tsb
Trending iconTop discussion
Ada yg tau step2 financial planning untuk diri sendiri?
Anonymous3d
Menurut situs OJK umumnya ada 4 tahapan perencanaan keuangan, yaitu tahap penentuan tujuan keuangan, kedua tahap memeriksa kondisi keuangan, ketiga tahap membuat rencana keuangan, dan terakhir mereview.
Trending iconTop discussion
Retirement is on the horizon, and I'm seeking advice on securing financial freedom. Any retired women here with lessons learned or financial advisors with guidance?
Hi dear I would like to know which post are you retiring from? What financial ad ons do you need after retirement. What kind of work and his much income are you expecting. Accordingly I can suggest you the options. Luv n luc Amie

Trending creators for you

See more iconSee All
Jebunisa's profile picture
Jebunisa
Networking

more

a

athenaMarie
Earning Money

more

BrandyJ's profile picture
BrandyJ
Diets

I am a mother and an educator in charter schools and ABC Youth Foundation. I host several podcast it's a huge passion of mine and I also produce I strongly feel that empathy is the glue of humanity and without it what do we have for understanding one another and being kind toward one another is what keeps Us human it's what makes it work and without it what can possibly get better you must hold on to that and remember and show it where it's needed so that people can know what it is and be able to show that same to others connecting and growing with others is within the foundations of empathy that's how the world gets better so we can understand we don't have to directly know one another we must be that change and it starts with us, we must be the change we want to see!more

NitaMenezes1's profile picture
NitaMenezes1
Infants/Toddlers

Financial Mentor & Coach helping you take charge of your financial lives by making smart and informed life choices and empowering you to be a Financially Smart Woman.more

s

sikun
Infants/Toddlers

more

Disharai's profile picture
Disharai
Infants/Toddlers

more

m

mimianjoli
Infants/Toddlers

more

andrea_dsouza's profile picture
andrea_dsouza
Financial Independence

more

G

GitikaChandra
Networking

more

Lxmecommunity's profile picture
Lxmecommunity
Infants/Toddlers

more

Trending communities for you

See more iconSee All
घर से व्यापार💸 community profile picture
💵 Finance

कैसे महिलाएं घर से अपना खुद का व्यवसाय शुरू कर सकती हैं और आर्थिक रूप से स्वतंत्र हो सकती हैं💵more

Growin Money community profile picture
💵 Finance

Your partner in filling that Financial Journalmore

Financially Smart community profile picture
💵 Finance

Being Financially Smart is about being aware,alert and applying the knowledge acquired to make smart choices and informed life decisions to lead a healthy ,wealthy and stress-free lifestyle.more

اتحكمي في فلوسك community profile picture
💵 Finance

more

LaxmiGyaan for Ghar ki Laxmi community profile picture
💵 Finance

Together, we shall peel off the Cover of Intimidation wrapped around the word 'FINANCE'. Let's vouch to never be dumbfounded again when people drop big and weird jargons left, right & center.more

Ladies of Finance community profile picture
💵 Finance

Our community for finance for women is dedicated to empowering women to take control of their financial lives and build long-lasting wealth. We aim to create a supportive and inclusive space where women can come together to learn, share knowledge, and support one another on their financial journeys. Through education, resources, and discussions, we strive to equip women with the tools and knowledge they need to make informed financial decisions. We believe that financial literacy is essential for personal growth, independence, and the ability to achieve financial goals.more

BeingLXME : Women make wealth community profile picture
💵 Finance

A community of women that help you 1. Learn the basics about investing 2. Earn money from home 3. Invest in the right tools 4. Borrow from the right sources 5. Spend wisely - using golden budgeting tipsmore

Personal Finance community profile picture
💵 Finance

This community is for making finance understandable for all. Here, we will share our learnings and experiences around money matters!more

DDREAM marketing solution   community profile picture
💵 Finance

I am on a misson to help atleast 100 please from all over India to achieve their financial & create self identity without disturbaning their family responsibilities.more

Sakhi4finance community profile picture
💵 Finance

more